Kalender

3 juni
Zwemmen

4 juni
Geen vergadering

10 juni
Filmavond

11 juni
Geen vergadering

18 juni
Geen vergadering

25 juni
Geen vergadering

Recent

Durendaelertje
Mei 2023

Download

Paaskamp
Haringe 2023

Fotoalbum

Volg ons

Structuur

Kabouters

Kabouters

Ben je tussen 5 en 7 jaar? Dan behoor je tot de Kabouters! Ze doen samen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken!

Je maakt deel uit van de Kabouters als je geboren bent in: 2015, 2016 of 2017.

Welpen

Welpen

Ben je tussen 8 en 10 jaar? Dan behoor je tot de Welpen! Samen gaan ze op zoek naar actie en beleven ze de spannendste avonturen!

Je maakt deel uit van de Welpen als je geboren bent in: 2012, 2013 of 2014.

Jongverkenners

Jongverkenners

Ben je tussen 11 en 13 jaar? Dan behoor je tot de Jongverkenners! Deze groep is relatief zelfstandig en leert met elkaar samenwerken!

Je maakt deel uit van de JVK's als je geboren bent in: 2009, 2010 of 2011.

Verkenners

Verkenners

Ben je 14 jaar of ouder? Dan behoor je tot de Verkenners! Zij krijgen de spectaculairste in- en outdooractiviteiten voorgeschoteld.

Je maakt deel uit van de VK's als je geboren bent in: 2008 of eerder.

Hoofdleiding

Hoofdleiding

De taak van de Hoofdleiding bestaat eruit om de leiding te nemen over de volledige leidersgroep. De huidige hoofdleiders zijn Gauthier Fort, Virginie van den Branden en Emile Watté.

Bestuur

Bestuur

Het Bestuur zorgt achter de schermen voor het goede verloop van de administratie. Enerzijds is er de Raad van Bestuur, bestaande uit een voorzitter, een secretaris, een penningmeester, een materiaalmeester, een stockverantwoordelijke, en de beheerders; en anderzijds het Dagelijks Bestuur, bestaande uit de voorzitter en de hoofdleiding.